ROČNÍKY

arr3► VTM ROČNÍK 2004 / U15  Realizační tým : Jan RYBÁČEK, mobil : 724 020 662, e-mail : j.rybacek@tiscali.cz Petr ČERVENÝ,... arr3» Akce / soustředění Kategorie U15 / 2004 svazové VTM turnaje       9. září... arr3» Nominace hráčůSoustředění VTM č.1, ročník 2004 - 4.9.2018 - ZS Strakonice & propozice turnaje 9.9.2018 - ZS... arr3► VTM ROČNÍK 2005 / U14  Realizační tým : Jan BOHÁČ,  mobil : 608 029 191, e-mail : janybohac@gmail.com Roman VLČEK,... arr3» Akce / soustředění Kategorie U 14 / 2005 svazové VTM turnaje       9. září... arr3» Nominace hráčůTurnaj - VTM č.1, ročník 2005 - 9.9.2018 - nominace na turnaj - ZS Kobra/Pha... arr3► VTM ROČNÍK 2006 / U13  Realizační tým : Petr ŠACHL, mobil : 723 638 346, e-mail : psachl@msn.com Tomáš ULMAN, mobil :... arr3» Akce / soustředění Kategorie U 13 / 2006  svazové VTM turnaje       28. říjen... arr3» Nominace hráčůSoustředění - VTM č.1, ročník 2006 - 25.9.2018 - ZS Písek... arr3► VTM ROČNÍK 2007 / U12  Realizační tým : Aleš DVOŘÁK, mobil : 607 807 887, e-mail : kuki10@mail.com Jiří HANZAL, mobil... arr3» Akce / soustředění Kategorie U 12 / 2007  svazové VTM  turnaje       28. říjen... arr3» Nominace hráčůSoustředění - VTM č.1, ročník 2007 - 26.9.2018 - ZS Č.Budějovice...

KONTAKTY

VTM Jižní Čechy
Skuherského 14, schránka 52
CZ - 370 04 - České Budějovice
tel: +420 603 148 895
ks-jihocesky@cslh.cz
Editujte v Nastavení - Přihlašovací údaje

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů