ROČNÍKY

arr3► VTM ROČNÍK 2003  Kategorie U 15 / ročník 2003, termíny: 05.11 2017, 07.01 2018   5. listopad 2017 2003/02... arr3» Realizační tým  Trenérská dvojice : Filip TUREK, mobil : 602 311 455, e-mail : Filipturek2405@seznam.cz Radek... arr3» Akce / soustředění  Soustředění       18.9.2017    U13-2003  ZS Č.Budějovice Soustředění       17.10.2017  U13-2003 ... arr3» Nominace hráčů  Soustředění VTM č.1, ročník 2003 – 2017/18 – 18.9.2017 – ZS Č.Budějovice Soustředění VTM č.2,... arr3► VTM ROČNÍK 2004  Kategorie U 14 / ročník 2004, termíny: 01/10 2017, 18/02 2018, 04/03 2018 1. říjen 2017 2004/01... arr3» Realizační tým  Trenérská dvojice : Jan RYBÁČEK, mobil : 724 020 662, e-mail : j.rybacek@tiscali.cz Petr... arr3» Akce / soustředění  Turnaj Praha         1.10.2017        U14-2004    ZS Kobra Praha Turnaj K.Vary        18.2.2018 ... arr3» Nominace hráčů  Soustředění - VTM č.1, ročník 2004 - dne 26.09.2017 -  ZS Strakonice Turnaj - VTM č.2, ročník... arr3► VTM ROČNÍK 2005  Kategorie U 13 / ročník 2005, termíny: 01/10 2017, 03/12 2017, 07/01 2018, 04/03 2018   1.... arr3» Realizační tým  Trenérská dvojice : Jan BOHÁČ,  mobil : 608 029 191, e-mail : janybohac@gmail.com Roman VLČEK,... arr3» Akce / soustředění  Turnaj 01.10.2017 Jihočeský - hl. m. Praha - Kraj Vysočina                           ... arr3» Nominace hráčůSoustředění VTM č.1, ročník 2005 - dne 05.09.2017 - ZS Tábor Turnaj VTM č.2, ročník 2005 - dne... arr3► VTM ROČNÍK 2006  Kategorie U 12 / ročník 2006, termíny: 05.11.2017, 03.12.2017, 18.02.2018, 04.03.2018 5.... arr3» Realizační tým  Trenérská dvojice : Petr ŠACHL, mobil : 723 638 346, e-mail : psachl@msn.com Tomáš ULMAN, mobil... arr3» Akce / soustředění  Kategorie U 12 / ročník 2006, termíny turnajů VTM : 05.11.2017, 03.12.2017, 18.02.2018,... arr3» Nominace hráčů  Soustředění - VTM č.1, ročník 2006 - 14.09.2017 - ZS J.Hradec Soustředění - VTM č.2, ročník 2006...

KONTAKTY

VTM Jižní Čechy
Skuherského 14, schránka 52
CZ - 370 04 - České Budějovice
tel: +420 603 148 895
ks-jihocesky@cslh.cz
Editujte v Nastavení - Přihlašovací údaje

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů