ROČNÍKY

arr3► VTM ROČNÍK 2005 / U15Realizační tým U15 : Jan BOHÁČ,  mobil : 608 029 191, e-mail : janybohac@gmail.com Roman VLČEK,... arr3» Akce / soustředěníHarmonogram akcí VTM 2005 / 2019-20... arr3» Nominace hráčůVTM č.1 - trénink ZS Písek - 20.-21.8.2019 VTM č.2 - soustředění ZS Milevsko - 23.8.2019 VTM č.3 -... arr3► VTM ROČNÍK 2006 / U14Realizační tým U14 : Petr ŠACHL, mobil : 723 638 346, e-mail : psachl@msn.com Tomáš ULMAN, mobil :... arr3» Akce / soustředěníHarmonogram akcí VTM 2006 / 2019-20... arr3» Nominace hráčůVTM č.1 - soustředění ZS Milevsko - 23.8.2019 VTM č.2 - soustředění ZS Č.B. - 31.8.2019     .... arr3► VTM ROČNÍK 2007 / U13Realizační tým U13 : Aleš DVOŘÁK, mobil : 607 807 887, e-mail : kuki10@mail.com Jiří HANZAL, mobil... arr3» Akce / soustředěníHarmonogram akcí VTM 2007 / 2019-20... arr3» Nominace hráčůarr3► VTM ROČNÍK 2008 / U12Realizační tým U12 : Martin VŠETEČKA, mobil : 736 634 048, e-mail : martinvsetecka@volny.cz Marek... arr3» Akce / soustředěníHarmonogram akcí VTM 2008 / 2019-20... arr3» Nominace hráčů

KONTAKTY

VTM Jižní Čechy
Skuherského 14, schránka 52
CZ - 370 04 - České Budějovice
tel: +420 603 148 895
ks-jihocesky@cslh.cz
Editujte v Nastavení - Přihlašovací údaje

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů