ROČNÍKY

arr3► VTM ROČNÍK 2005 / U15Realizační tým U15 : Jan BOHÁČ,  mobil : 608 029 191, e-mail : janybohac@gmail.com Roman VLČEK,... arr3» Akce / soustředěníHarmonogram akcí VTM 2005 / 2019-20    ... arr3» Nominace hráčůVTM č.1 - trénink ZS Písek - 20.-21.8.2019 VTM č.2 - soustředění ZS Milevsko - 23.8.2019 VTM č.3 -... arr3► VTM ROČNÍK 2006 / U14Realizační tým U14 : Petr ŠACHL, mobil : 723 638 346, e-mail : psachl@msn.com Tomáš ULMAN, mobil :... arr3» Akce / soustředěníHarmonogram akcí VTM 2006 / 2019-20  ... arr3» Nominace hráčůVTM č.1 - soustředění ZS Milevsko - 23.8.2019 VTM č.2 - soustředění ZS Č.B. - 31.8.2019 VTM č.3 -... arr3► VTM ROČNÍK 2007 / U13Realizační tým U13 : Aleš DVOŘÁK, mobil : 607 807 887, e-mail : kuki10@mail.com Jiří HANZAL, mobil... arr3» Akce / soustředěníHarmonogram akcí VTM 2007 / 2019-20... arr3» Nominace hráčůVTM č.1 - soustředění ZS Milevsko - 23.9.2019 VTM č.2 - soustředění ZS Milevsko - 16.10.2019 VTM... arr3► VTM ROČNÍK 2008 / U12Realizační tým U12 : Martin VŠETEČKA, mobil : 736 634 048, e-mail : martinvsetecka@volny.cz Marek... arr3» Akce / soustředěníHarmonogram akcí VTM 2008 / 2019-20... arr3» Nominace hráčůVTM č.1 - soustředění ZS Soběslav - ST 18.9.2019 - pro kluby : Motor ČB, SLH JH, Veselí/L., Lvi ČB, ...

KONTAKTY

VTM Jižní Čechy
Skuherského 14 - České Budějovice - 370 01
tel: +420 / 603 148 895
ks-jihocesky(a)cslh.cz
Editujte v Nastavení - Přihlašovací údaje

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů